Macska hordozó

Ha menni kell… - Macska hordozó kínálat a Petgurunál

Szűrés és rendezés
Raktár állapot
Ár
Raktár állapot
Ár
Szűrés és Rendezés
10 termék 01/01. oldal

Ha menni kell… - Macska hordozó kínálat a Petgurunál

Néha a macskákat is el kell szállítani az otthonukból egy másik helyre. Például az állatorvoshoz. Vagy például olyan macskás gazdikról is hallottunk már, akik szeretik mindenhová magukkal vinni macska pajtijukat. Ezért minden macskatulajdonosnak ildomos beszereznie valamilyen macska hordozó eszközt.

Az ilyen macska szállító szerkezetekből ma már hatalmas a választék. Ez érthető is. Hiszen amellett, hogy biztonságos és kényelmes a macska számára, nem árt, ha a gazdi számára is tetszetős az eszköz.

A következőkben lássuk, hogy melyek azok a macskahordozó fajták, amelyekkel megkönnyítheted cicuskád utazásait.

Macska szállítóbox, vagy táska?

Az első szempont a macska hordozó vásárlás előtt, hogy olyat válassz, amiben kényelmesen elfér a macska. Nyugodtan le tudjon benne feküdni és az állás, illetve a forgolódás se okozzon gondot neki.

Hosszabb utakra a macska szállítóbox a legjobb választás. Ebben tud a legkényelmesebben hosszabb időt eltölteni a cicus. Sőt ezekbe a hordozókba akár még itató és etető tálat is lehet szerelni. Ez a fajta macska hordozó az olyan cicáknak ajánlott, akik nehezebben viselik az utazást. Több szempontból is előnyös nekik a macska szállítóbox.

Ezek a dobozok könnyen tisztítható műanyagból készülnek. Szóval, ha cicád utazás közben rosszullétre hajlamos, akkor az úti balesetek után könnyen kitakaríthatod eme macskahordozó alkalmatosságot.

Azoknak a macskáknak is ideális választás egy szállítóbox, akik kissé nehezen maradnak meg a boxokban. Hiszen ezekben az eszközökben férnek el a legjobban. Ha pedig felülről is nyitható változatot vásárolsz, akkor macsekod behelyezésével is könnyebb dolgod lesz.

Abban az esetben, ha rövidebb útra indulsz cicáddal, akkor számotokra ideális lehet egy szállítókosár vagy egy macska utazótáska is. Azonban ezeket a hordozókat inkább nyugodtabb természettel megáldott cicáknak ajánljuk, hiszen ezekben jóval könnyebben és látványosabban ficánkolhatnak nyávogó kedvenceink.

A macska hordozó ár is sokat nyomhat a latba a hatalmas kínálatban a választás során.

De arra is gondolj, hogy egy minőségi cica hordozó boksz, vagy más néven kisállat hordozó, évekig kiszolgálhat úgymond. A kínai piacokon található cicakosár, cica szállítóbox bizony gyenge anyagokból készül. Elpattanhatnak a műanyag zárócsatjai például egy nehezebb súlyú cica cipelése közben. A cicánk pedig elszökhet és baja is eshet rosszabb esetben.

Úgyhogy ha macska box keresésbe fogsz, igyekezz azért a legjobb minőséget megtalálni a pénztárcádhoz mérten persze.

Ezért arra kérünk, ha elakadtál a választásban, vagy segítségre van szükséged a döntésben, keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken!

 

Petguru közösség

Te is büszke vagy kiskedvencedre?

Mutasd be nekünk!

Nincs kép
Zeusz
 • Fajta:
  Magyar vizsla
 • Életkor:
  8 hónapos
 • Hobby:
  Rágcsa
 • Lakóhely:
  Herend
Nincs kép
Szikra
 • Fajta:
  Németjuhász
 • Életkor:
  12
 • Hobby:
  Labda
 • Lakóhely:
  Káva
Nincs kép
Némó
 • Fajta:
  Francia bulldog
 • Életkor:
  7 éves
 • Hobby:
  Alvás
 • Lakóhely:
  Peremarton
Nincs kép
Bueno
 • Fajta:
  Yorkshire Terrier
 • Életkor:
  6 hónapos
 • Hobby:
  futkározás,rágcsálás
 • Lakóhely:
  Bács-Kiskun megye
Nincs kép
Olivér
 • Fajta:
  Brit rövidszőrű cica
 • Életkor:
  1 év
 • Hobby:
  Gazdi kezének rágcsálása
 • Lakóhely:
  Dunaújváros
Nincs kép
Lili
 • Fajta:
  Sziámi macska
 • Életkor:
  2 éves
 • Hobby:
  papírral focizás
 • Lakóhely:
  Nyíregyháza

Megnézem az összes kisállatot

Petguru Magazin

Hasznos és érdekes témák, tippek és tanácsok

Macska karomvágás – Hogyan manikűrözd cicád karmait?
MACSKA MAGAZIN

Macska karomvágás – Hogyan manikűrözd cicád karmait?

Ha macskád van, szükséged lesz rá, hogy olyan dolgokat is megtegyél, amelyekre korábban nem is gondoltál volna. ...

Elolvasom
Macska székrekedés – Nagy dolog, ha nincs „nagydolog”?
MACSKA MAGAZIN

Macska székrekedés – Nagy dolog, ha nincs „nagydolog”?

Ebben a cikkben néhány hasznos információval segítünk neked, hogy meg...

Elolvasom
Kiegyensúlyozott emésztés és egészség prebiotikum által
KUTYA MAGAZIN

Kiegyensúlyozott emésztés és egészség prebiotikum által

Miért jó a prebiotikum kutyáknak?A prebiotikum jótékony hatása a kuty...

Elolvasom
Elolvasom az összes bejegyzést

Az utazás kényelméért - cica szállító táska

Ha a kutyák elkísérhetik a gazdit mindenhová, akkor a cicák miért maradnának egyedül? A cica hordozó lényege, hogy a bársonytalpúak is biztonságban utazhassanak a gazdival, legyen szó akár rövid, akár hosszú útról.

Ennek megfelelően többféle macskahordozo típus közül válogathatsz. A macska hordozó táska például a rövidebb utakra, például állatorvoshoz, vagy gyalogtávolságokhoz is megfelelő. Kialakításának köszönhetően már nemcsak a cicus, de a gazdi is kényelmesen használhatja.

Ráadásul ezek a macska szállító táska változatok már rendelkeznek egy finom hálóval ellátott betekintő ablakkal is. Így a macsek is nézelődhet út közben, ami növeli a biztonságérzetét is.

Milyen macskaszállító táskát válasszak?

A cica hordozó hátizsák már nagyobb sétákra is rendkívül praktikus. Hiszen a hátunkon cipelve, a plusz súly jobban eloszlik, kényelmesebb is. Főleg, ha nagytestű, nehezebb macskát viszel magaddal. A macska szállító hátizsák kialakítása már a gazdi igényeit is kifejezetten figyelembe veszi. A macskahordozó hátizsák vastag vállpántjai, és a derékpánt lehetővé teszi, hogy a megfelelő súlyelosztás biztosítva legyen.

Tehát, ha a cicus is utazik, gondold át, hogy melyik típusú cica hordozo lenne a legjobb számotokra. Vedd figyelembe, hogy autóval, biciklivel, vagy gyalog fogod szállítani kedvencedet. Ez alapján pedig már könnyedén választhatsz aszerint, hogy macska hordozó hátizsák, vagy cica szállító box lenne a legpraktikusabb az utazáshoz.

Persze még mindig találkozhatunk a hagyományos, merev falú, műanyag macska hordozo dobozokkal. Vagy sokan ezt macska hordozó boksz néven ismerik. Ez, az az olcsó macska hordozó, amely az egyszerű hordozási célnak tökéletesen megfelel. Azonban tapasztalatból tudjuk, hogy cipelni nagyon kényelmetlen lehet egyes gazdiknak.

Ezért mi, a Petgurunál a cica hordozó táska bármely más változatát szívesebben ajánljuk , hogy ha hosszú távon kell cipelned őfelségét . ( macska táska, vagy macska hordozó kosár például) . Autós utazásra pedig tökéletesen alkalmasak a macskaszállító boxok.

Azonban ezek a Trixie macska hordozó változatok azt vettük észre, hogy elég törékenyek, nem bírják a futárcégek általi szállítást, a leggondosabb szállításunk ellenére sem néha. Így jelenleg ilyen műanyag macska kosár, vagy nagy macska hordozó nem található a Petguru oldalán, csak az anyagból készült táskák.

Ha szükséged van segítségre a megfelelő cicahordozó kiválasztásában, kérdezz tőlünk bátran! Mi mindenben segítünk!

Petguru logo