Macska hordozó

Ha menni kell… - Macska hordozó kínálat a Petgurunál

Szűrés és rendezés
Raktár állapot
Ár
Raktár állapot
Ár
Szűrés és Rendezés
10 termék 01/01. oldal

Ha menni kell… - Macska hordozó kínálat a Petgurunál

Néha a macskákat is el kell szállítani az otthonukból egy másik helyre. Például az állatorvoshoz. Vagy például olyan macskás gazdikról is hallottunk már, akik szeretik mindenhová magukkal vinni macska pajtijukat. Ezért minden macskatulajdonosnak ildomos beszereznie valamilyen macska hordozó eszközt. Az ilyen macska szállító szerkezetekből ma már hatalmas a választék. Ez érthető is. Hiszen amellett, hogy biztonságos és kényelmes a macska számára, nem árt, ha a gazdi számára is tetszetős az eszköz.

A következőkben lássuk, hogy melyek azok a macskahordozó fajták, amelyekkel megkönnyítheted cicuskád utazásait.

Macska szállítóbox, vagy táska?

Az első szempont a macska hordozó vásárlás előtt, hogy olyat válassz, amiben kényelmesen elfér a macska. Nyugodtan le tudjon benne feküdni és az állás, illetve a forgolódás se okozzon gondot neki.

Hosszabb utakra a macska szállítóbox a legjobb választás. Ebben tud a legkényelmesebben hosszabb időt eltölteni a cicus. Sőt ezekbe a hordozókba akár még itató és etető tálat is lehet szerelni. Ez a fajta macska hordozó az olyan cicáknak ajánlott, akik nehezebben viselik az utazást. Több szempontból is előnyös nekik a macska szállítóbox.

Ezek a dobozok könnyen tisztítható műanyagból készülnek. Szóval, ha cicád utazás közben rosszullétre hajlamos, akkor az úti balesetek után könnyen kitakaríthatod eme macskahordozó alkalmatosságot.

Azoknak a macskáknak is ideális választás egy szállítóbox, akik kissé nehezen maradnak meg a boxokban. Hiszen ezekben az eszközökben férnek el a legjobban. Ha pedig felülről is nyitható változatot vásárolsz, akkor macsekod behelyezésével is könnyebb dolgod lesz.

Abban az esetben, ha rövidebb útra indulsz cicáddal, akkor számotokra ideális lehet egy szállítókosár vagy egy táska is. Azonban ezeket a hordozókat inkább nyugodtabb természettel megáldott cicáknak ajánljuk, hiszen ezekben jóval könnyebben és látványosabban ficánkolhatnak nyávogó kedvenceink.

A macska hordozó ár is sokat nyomhat a latba a hatalmas kínálatban a választás során. Ezért arra kérünk, ha elakadtál a választásban, vagy segítségre van szükséged a döntésben, keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken!

 

Petguru közösség

Te is büszke vagy kiskedvencedre?

Mutasd be nekünk!

Nincs kép feltöltve
Emi
 • Fajta:
  beagle
 • Életkor:
  13
 • Hobby:
  ölben alvás
 • Lakóhely:
  a kockás kanapé
Nincs kép feltöltve
mexi
 • Fajta:
  labrador retriever
 • Életkor:
  2 éves
 • Hobby:
  labdázás
 • Lakóhely:
  Ambrózfalva
Nincs kép feltöltve
Zserbó
 • Fajta:
  Törpetacskó
 • Életkor:
  10 hónapos
 • Hobby:
  fül harapgálás
 • Lakóhely:
  Miskolc
Nincs kép feltöltve
Daisy
 • Fajta:
  yorkshire terrier
 • Életkor:
  1 éves
 • Hobby:
  rágás
 • Lakóhely:
  Miskolc
Nincs kép feltöltve
Molli
 • Fajta:
  keverék
 • Életkor:
  1 év 4 hónap
 • Hobby:
  rágcsálás
 • Lakóhely:
  Nyíregyháza
Nincs kép feltöltve
Wolfy
 • Fajta:
  Németjuhász
 • Életkor:
  8
 • Hobby:
  Szagmánia
 • Lakóhely:
  Szigetszentmiklós

Megnézem az összes kisállatot

Petguru Magazin

Hasznos és érdekes témák, tippek és tanácsok

Kutya tüzelés – Itt a nagy, mindent egybefoglaló tudástár a Petgurutól
KUTYA MAGAZIN

Kutya tüzelés – Itt a nagy, mindent egybefoglaló tudástár a Petgurutól

Nagyon sok gazdi keres minket a kutya tüzelés témakörével kapcsolatban, ezért létrehoztuk ezt a részletes bejeg...

Elolvasom
Tacskó: a panelek réme vagy a vadászok álma?
KUTYA MAGAZIN

Tacskó: a panelek réme vagy a vadászok álma?

Nos, a tacskó kutyák bizony az utóbbi időben nagyon megszaporodtak a város...

Elolvasom
Kutyanevelés, de hogyan? 7 alapelv a biztos sikerért…
KUTYA MAGAZIN

Kutyanevelés, de hogyan? 7 alapelv a biztos sikerért…

A kutyanevelés tele van buktatókkal, csapdákkal és hibákkal. Ha ezt a 7 al...

Elolvasom
Elolvasom az összes bejegyzést

Az utazás kényelméért - cica szállító táska

Ha a kutyák elkísérhetik a gazdit mindenhová, akkor a cicák miért maradnának egyedül? A cica hordozó lényege, hogy a bársonytalpúak is biztonságban utazhassanak a gazdival, legyen szó akár rövid, akár hosszú útról.

Ennek megfelelően többféle macskahordozo típus közül válogathatsz. A macska hordozó táska például a rövidebb utakra, például állatorvoshoz, vagy gyalogtávolságokhoz is megfelelő. Kialakításának köszönhetően már nemcsak a cicus, de a gazdi is kényelmesen használhatja.

Ráadásul ezek a macska szállító táska változatok már rendelkeznek egy finom hálóval ellátott betekintő ablakkal is. Így a macsek is nézelődhet út közben, ami növeli a biztonságérzetét is.

Milyen macskaszállító táskát válasszak?

A cica hordozó hátizsák már nagyobb sétákra is rendkívül praktikus. Hiszen a hátunkon cipelve, a plusz súly jobban eloszlik, kényelmesebb is. Főleg, ha nagytestű, nehezebb macskát viszel magaddal. A macska szállító hátizsák kialakítása már a gazdi igényeit is kifejezetten figyelembe veszi. Vastag vállpántjai, és a derékpánt lehetővé teszi, hogy a megfelelő súlyelosztás biztosítva legyen.

Tehát, ha a cicus is utazik, gondold át, hogy melyik típusú cica hordozo lenne a legjobb számotokra. Vedd figyelembe, hogy autóval, biciklivel, vagy gyalog fogod szállítani kedvencedet. Ez alapján pedig már könnyedén választhatsz aszerint, hogy macska hordozó hátizsák, vagy cica szállító box lenne a legpraktikusabb az utazáshoz.

Persze még mindig találkozhatunk a hagyományos, merev falú, műanyag macska hordozo dobozokkal. Ez, az az olcsó macska hordozó, amely a célnak tökéletesen megfelel. Azonban tapasztalatból tudjuk, hogy cipelni nagyon kényelmetlen lehet egyes gazdiknak.

Ezért mi, a Petgurunál a cica hordozó táska bármely más változatát szívesebben ajánljuk. Autós utazásra pedig tökéletesen alkalmasak a macskaszállító boxok. Ha szükséged van segítségre a megfelelő cicahordozó kiválasztásában, kérdezz tőlünk bátran! Mi mindenben segítünk!

Petguru logo