Az állatbolondokért vagyunk

Ismerd meg a Petguru történetét

Először is engedd meg, hogy bemutatkozzam neked. A nevem Suller Gergő, jómagam vagyok a Petguru falkavezére.

Néhány éve csapatommal két nyíregyházi állateledelboltot üzemeltetek, valamint a kutyakajás.hu webshop dolgaiért is én felelek.

Fanatikus állatbarátokként azzal a céllal vágtunk bele az állateledelek és felszerelések világába, hogy a legjobbat nyújtsuk a kedvenceknek. Hiszen tisztában vagyunk vele, hogy sok-sok hozzánk hasonló állatbolond van, aki csak úgy, mint mi, a legjobbat szeretnék adni kiskedvencüknek.

Hiszen a családom, a csapatom, na meg persze jómagam mindig is úgy gondoltuk, hogy a kutyák, macskák, rágcsálók, halak és az összes kisállat családtagok, akiket teljes szívünkből szeretünk. Így egyértelmű számunkra, hogy az ő egészségük, jólétük és kényelmük is lényeges szempont egy boldog család életében.

Éppen ezért mindig is nagy álmom volt, hogy létrehozzak egy olyan helyet, ahol az állatok szeretete a kiskedvencek ellátásában is megmutatkozik. Hogy ez mit is jelent? Csapatom minden tagja azért dolgozik nap, mint nap, hogy minden kedvenc a lehető legjobb életet éljen gazdái mellett.

Szakértő guruink pedig szintén igazi állatbolondokként ehhez minden segítséget megadnak.

Petguru logo

Hogyan kezdődött mindez?

Testvéremmel, Dáviddal családi örökségként hoztuk magunkkal az állatok szeretetét. Édesapánk korábban kutyatenyésztéssel foglalkozott, 15 éve pedig a haszonállat- takarmányozás területén tevékenykedik.

Ezen a vonalon elindulva 3 évvel ezelőtt megnyitottuk első állateledel-boltunkat Nyíregyházán, amelyben a takarmányok mellett már kutya-, macskaeledeleket, felszereléseket és táplálékkiegészítőket is árulunk.

Lelkes állatbarátokként mindig is úgy gondoltuk, hogy minden házi kedvenc megérdemli a hosszú és boldog életet. Hiszen állataink az életünkben mindig is családtagnak számítottak. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy városunk területén szükség van olyan állateledelt és felszereléseket árusító üzletre, ahol a vásárlók szakértő tanácsadásban részesülhetnek. Ezáltal pedig olyan eledelt és egyéb termékeket vihetnek haza állataiknak, amelyek tényleg az egészségüket és a kényelmüket szolgálják.

Mert mindig is azt gondoltuk, hogy a kutyáknak és a macskáknak személyre szabott táplálásra és ellátásra van szüksége. Így csapatom minden tagja csak olyan termékeket tanácsol a gazdiknak, amelyek valóban a kis kedvencek hosszú és boldog életét biztosítják.

Üzleteink megnyitása és webáruházunk beindítása mellett pedig még igazi közösségeket is sikerült építenünk. Nyíregyházán létrehoztuk a Nyíregyházi Kutya Klubot. Ez a mára majdnem 2000 tagot számláló közösség elsődlegesen az online térben, összegyűjtve a hozzánk hasonló fanatikus állatbolondokat, facebook-csoportként működik. Azonban a webes eszmecserék mellett rendszeresen személyes találkozókat is szervezünk tagjainknak. Minden évben megrendezzük a Nyíregyházi Kutya Klub Napot, ahol sok-sok érdekesség, játékos verseny és ajándéközön mellett megismerkedhettek és találkozhattak egymással a Kutya Klub két- és négylábú tagjai is.

Petguru logo
Petguru logo Petguru logo

Ami összeköt minket...

Petguru logo

Az állatimádat

Lelkes kisállattartóként szívügyünk a gazdik és a kedvencek boldogsága és a jóléte. Mi folyamatosan arra törekszünk, hogy minden kedvencünknek a lehető legjobbat adjuk mindenből.

Önzetlen segíteni akarás

Mi azokért az állatbolond gazdikért vagyunk, akik hozzánk hasonlóan minden téren a legjobbat akarják kedvencüknek. Ezért dolgozunk minden nap, hogy szakértő segítségünkkel minden kisállat szeretetben, boldogságban, kényelemben és egészségben éljen igazi családtagként.

Petguru logo
Petguru logo

Igazán jól akarjuk csinálni

Szakértő csapatunk minden tagja igazi GURU a kisállattartás területén. Legyen bármilyen kérdésed kutyád, macskád, rágcsálód, hüllőd, vagy halad tartásával kapcsolatban, nálunk biztosan hozzáértő válaszokat kapsz!

A guruk a Petguruból

Petguru logo

Suller Gergő

falkavezér

Boltvezető, webshopvezető, megrögzött horgász. 100%-on pörög, a semmitevés nem az ő asztala. A kutya és macska táplálékkiegészítők és etetés a favorit témája.

Petguru logo

Suller Dávid

guru kapitány

Projekt és raktárvezető, a méhek jóbarátja. Férfi létére százfelé tud figyelni. A kutyatápok nagymestere. Elmondható róla, hogy a hobbija a munkája.

Petguru logo

Márton Karolina

Gurutréner

Marketing asszisztens, igazi mindenes. Kutyák, macskák, halak, hüllők témakörében is guru. De kedvenc témája a kutya dietetika és a szőrápolás. Pörög, ha kell, ha nem.

Petguru logo

Vámosi Judit

Gurutréner

Marketing asszisztens, a cuki-muki fajtaleírások a kedvenc feladata. A méretes jámbor bundás kutyák imádója. A vicces Facebook mémek mestere.

Petguru logo

Kára Marianna

Csupafül

Ügyfélszolgálat és vezetői asszisztens egyszemélyben. Csuba báj és kellem. A kutyatáp választás szakértője. A csapat összekötője, a káosz rendezője.

Petguru logo

Tömöri Kitti

Webész

A webész a csapatban. Emellett a kutyák és macskák viselkedése, tanítása érdekli a legjobban. Happy nevű kutyája a makacsságával minden nap új megoldásokra készteti.

Petguru logo

Kovácsné Marianna

Guru

A nyíregyházi, Korányi utcai átvevőpont guruja. Nonstop mosolygás jellemzi. A staffordshire terrier kutyákért bolondul. A jutifalat választás királynője.

Petguru logo

Dávid Dóra

Csupafül

A legszebb hang az ügyfélszolgálaton. Kedvessége és segítőkészsége határtalan. Állataiért a világ végére is elmenne.

Petguru logo

Szabó Emese

Webész

Az exceltáblázatok nagymestere. A koncentráció bajnoka. A cuki kutyaruhák és kiegészítők imádója.

Petguru logo

Erdei Anett

Guru vezető

A csapat régi motorosa, így üzleteink vezetője lett. A maximalizmus a gyengéje. Elbír a tacskó makacssággal.

Petguru logo

Nagy Orsolya

Guru

A korányi üzletünk szőke mosolygó ciklonja. Kutyás, macskás kisállatos témákban is otthonos. Nem riad meg a nagykutyáktól sem.

Petguru logo

Jászai Szabolcs

Falkaellátó

A céges bulik hangulatfelelőse. A csomagolási rekordok megdöntője. A francia bulldogokért bolondul.

Petguru logo

Csatlakoznál?

Legyél a csapatunk tagja!

Petguru logo