Petguru közösség

Csatlakozz az állatbolondokhoz!

Mi azok a típusú emberek vagyunk, akik rajongásig szeretik az állataikat. És ez nem csak üres beszéd! Mi tényleg ugyanúgy foglalkozunk velük, mintha a saját gyerekeink, családtagjaink lennének! Mi első helyre tesszük a szeretett kiskedvenc jólétét, egészségét és kényelmét! Ha te is így gondolod, nálunk a helyed!

Egy család vagyunk...

Petguru logo

Létrehoztunk egy pet-klubot

Csatlakozz hozzánk a Facebook Pet-klubon! Ezt a közösséget azért hoztuk létre, hogy a hozzánk hasonló állatbolondok találkozhassanak, megoszthassák élményeiket az állattartás örömeiről! Egy hely, ahol tárt karokkal várjuk azokat, akik tanácsot kérnének kis kedvenceikkel kapcsolatban. ÉS itt te is lehetsz a segítő! Legyen szó egy tápról, vagy egy szuper kirándulóhelyről, itt elmondhatod a tapasztalataidat! Valamint megosztunk veletek itt szuper egyedi akciókat és játékokat is!

Kisállatos rendezvényeket szervezünk és tartunk

Terveink között szerepel országos rendezvényt is szervezni a Petguru falka tagok számára. Számunkra fontos az állatok jóléte, védelme és, hogy egy összetartó közösséget kovácsoljunk ezen rendezvények alkalmával. Persze itt a szórakozásé lesz a főszerep!

Petguru logo
Petguru logo

Szakértői segítséget adunk

Mind emailben, ügyfélszolgálaton, és a Pet-klub csoportunkban is tudunk segíteni személyre (kedvencedre) szabott tanácsadásban. Legyen szó a legfinomabb pocakbavalóról, egy új fekhelyről, vagy a legújabb legmenőbb nyusziketrecről, keress minket bátran! Megtaláljuk a legjobb választást neked és háziállatodnak!

Petguru logo