Macska fekhely

Macska fekhely

Szűrés és rendezés
Raktár állapot
Ár
Márka
Speciális jellemző
KUTYÁKNAKMACSKÁKNAK
Raktár állapot
Ár
Márka
Speciális jellemző
KUTYÁKNAKMACSKÁKNAK
Szűrés és Rendezés
12 termék 01/01. oldal

Macska fekhely

Egy macska életében az evésen kívül a legkedvesebb elfoglaltsága minden bizonnyal az alvás és az egész napos heverészés. Ezt a körülbelül 16-18 órás napi időtöltést hol is tudná jobban elvégezni, mint egy cica fekhely kényelmében.

Kínálatunkban rátalálhatsz a cicusod tökéletes ágyikójára, párnájára, vagy éppen búvó odujára. Most lássuk is, hogy nálunk melyek a legkedveltebb alvó-alkalmatosságok!

Macskafekhely és macska ágy
Természetesen a klasszikus macska fekhely nem hiányozhat kínálatunkból. A pihepuha peremes fekhely részből és egy szuper kényelmes párnából álló macskaágy kisebb és nagyobb méretben is elérhető. Hiszen mi a kicsikre és a nagy cicusokra is gondolunk.
Természetesen ezek között is van olyan, hogy falra szerelhető macska fekhely illetve simán földre tehető ágyikó szerűség is. A cica ágy variációs számai a végtelenhez közelítenek. A fali macska fekhely nagyon helytakarékos és egyúttal kiélheti cicája a magasság iránti rajongását. A legtöbb ilyen egyébként trixie macska fekhely.
A cicafekhely normál típusa igazi szundikálásra csábító, peremes változat. Van műanyagos anyagú, illetve plüssös puha macska fekhely is.

Cica párna és takaró
Itt most ne egy hagyományos párnára és takaróra gondolj. A cicáknak nálunk mindenből a legjobb jár ami a cica fekhelyek -et illeti.Gyapjúszerű anyagú cica párna és bolyhos takaróink a legkülönfélébb cicáknak való mintákkal és formákkal készülnek. Ha minden álmod egy egér vagy egy macska formájú párna, esetleg egy halacskás pléd, akkor ez a te helyed.
A cica takaró tökéletes kiegészítője a kültéri macska fekhely típusoknak, ugyanis rögtön pihe puhává válnak ezáltal. De ugyanúgy használhatóan cica bújó és akár macska szállító box aljában is a kényelemért.

Macskaodú és bújós fekhelyek
Sok cica akkor érzi a legnagyobb biztonságban magát, ha a kíváncsi tekintetek és zajok elől elbújva pihenhet. Az ilyen természetű macsekok számára a legjobb cicaágy egy jó kis macskaodú. Számukra nem lesz biztonságos egy nyitott macskafekhely. Szóval, ha nem szeretnéd, hogy cicád napjait mondjuk a takaród alatt bújva töltse, akkor válassz neki egy ilyen szuper odút. A macska bújó lehet szintén egy stabilabb, akár műanyag vagy fa változatú, de akár plüssös anyagú fekhely cicáknak.

Radiátorra szerelhető macska ágy
A rejtőzködő macskák ellentétei az olyan cicusok, akik azt szeretik, ha a magasból, jó melegben szemlélhetik otthoni birodalmukat. Számukra készül a radiátorra akasztható pihepuha macskaágy fűtőtestre szerelhető változata.
Az ilyen fekhely macskáknak általában akasztós, és elég stabilnak mondható, így akár nagyobb testű cicák számára is alkalmas variáció lehet.

Cica fekhely ablakra
A fentebb említett macska radiátor fekhely egy másik variációja is van: a macska fekhely ablakra való típusa. A radiátorra akasztható cica fekhely típussal ellentétben ez kisebb testű cicák számára ajánlott, és mindjárt meg is érti  a gazdi, hogy miért.
A radiátorra akasztható macskaágy erős akasztókkal rendelkezik, és hiába csak egy keretbe szerelt anyagról van szó a legtöbb esetben, a radiátor tartja a cica súlyát. Ezzel ellentétben az ablakra szerelhető cicaágy tapadókorongokkal tapad meg, így nem fog elbírni egy 6-7 kilós cicát ha csak nem extra nagy tapadókorongokkal rendelkező variációt nézel.

Mind a radiátorra szerelhető macska fekhely mind az ablakra szerelhető macska fekhely rendkívüli népszerűségnek örvend a cicák és gazdáik körében is. Hiszen így a  kedvenc háziállatunk kiélheti a nézelődési vágyát, és még sok helyet sem foglalnak ezek a cica fekhelyek.

Macska fekhely kinti
Általában az ilyen macska fekhely falra nem szerelhető, hanem lábakon álló, akár több emeletes, fából készült cicaház.  Akár több macska bújó is lehet benne, vagy verandával is  készülhet.

Minden cica számára szükséges egy kényelmes zugot biztosítani, ahol kedvére szundizhat a nap nagy részében. Azonban nem áll meg az élet a macska kaparófa tesco gazdaságos változatánál ugye tudod kedves gazdi? A Petguru oldalán rengeteg féle variáció közül választhatsz!

 

Petguru közösség

Te is büszke vagy kiskedvencedre?

Mutasd be nekünk!

Nincs kép feltöltve
Samu
 • Fajta:
  Keverék
 • Életkor:
  8 év
 • Hobby:
  Játék
 • Lakóhely:
  Nagymányok
Nincs kép feltöltve
Luna
 • Fajta:
  Cane Corso
 • Életkor:
  3
 • Hobby:
  rágás
 • Lakóhely:
  Mezőtúr
Nincs kép feltöltve
ELZA
 • Fajta:
  Golden Retriever
 • Életkor:
  9 hónap
 • Hobby:
  Rágás
 • Lakóhely:
  Nyírbátor
Nincs kép feltöltve
Bukfenc
 • Fajta:
  Berni pásztor
 • Életkor:
  5 hónap
 • Hobby:
  rágás
 • Lakóhely:
  Dunaharaszti
Nincs kép feltöltve
Molly
 • Fajta:
  Bernipásztor
 • Életkor:
  3hó
 • Hobby:
  rágás
 • Lakóhely:
  göd
Nincs kép feltöltve
Ali
 • Fajta:
  Francia bulldog
 • Életkor:
  3
 • Hobby:
  labdázás, bandázás a haverokkal
 • Lakóhely:
  Budapest

Megnézem az összes kisállatot

Petguru Magazin

Hasznos és érdekes témák, tippek és tanácsok

Macska karomvágás – Hogyan manikűrözd cicád karmait?
MACSKA MAGAZIN

Macska karomvágás – Hogyan manikűrözd cicád karmait?

Ha macskád van, szükséged lesz rá, hogy olyan dolgokat is megtegyél, amelyekre korábban nem is gondoltál volna. ...

Elolvasom
Macska székrekedés – Nagy dolog, ha nincs „nagydolog”?
MACSKA MAGAZIN

Macska székrekedés – Nagy dolog, ha nincs „nagydolog”?

Ebben a cikkben néhány hasznos információval segítünk neked, hogy meg...

Elolvasom
Kiegyensúlyozott emésztés és egészség prebiotikum által
KUTYA MAGAZIN

Kiegyensúlyozott emésztés és egészség prebiotikum által

Miért jó a prebiotikum kutyáknak?A prebiotikum jótékony hatása a kuty...

Elolvasom
Elolvasom az összes bejegyzést

Mindent a nyugodt pihenésért! – Macskafekhely a PetGurunál!

Ugye nem is gondoltad volna, hogy ilyen sokféle cica fekhely és macskaágy létezik szerte a világon. Ha sikerült felvilágosítanunk, hogy van élet a klasszikus macska hordozó tesco gazdaságos változatán túl is, akkor nézz szét kínálatunkban!

A cica fekhelyek a mindenképpen szükséges felszerelések közé tartoznak, ha leendő cica gazdi vagy. Sőt jobb ha tudod, minél több ágyikója van a cicának, annál jobb.

Az egyik legközkedveltebb típusú macskágy a radiátor macska fekhely, vagy ahogy sokan rákeresnek: radiátorra szerelhető macska fekhely. Ezek egy része akasztós, vagy csavaros megoldású.

A kép és a leírás segít eldönteni, hogy melyik való a keskeny és melyik a vastag típusú radiátorra akasztható macska fekhely.

Az ilyen cica radiátor ágy pihe puha, általánosan 7-8 kg teherbírásúak. Van kevésbé és bőven alá párnázott változatú macska fekhely radiátorra.

A radiátorra akasztható cica fekhely rendkívül helytakarékos, és a tisztítása is egyszerű. Sok esetben a huzatot le lehet húzni, és egyszerűen mosógépben mosható 30 fokon.
Emellett a cica fekhely radiátorra való változata segíti abban, hogy cicája lefoglalja magát, bámészkodhasson az ablakon. Mindenki tudja, hogy a cicák imádják a madarakat és a külvilágot nézni órákon át! A macskaágy radiátorra vagy más, hasonló felületre is akasztható természetesen.

 

Ha pedig bármilyen más macskatartással kapcsolatos kérdésed van, keress minket elérhetőségeink bármelyikén!

Petguru logo