SullerZ Joint Care

Ízületvédő táplálékkiegészítő kutyáknak.

0 vélemény
Válassz az opciók közül!
db
Szállítási díj (Szállítási módtól függően): 1290 Ft
Várható szállítás: 2024. október 22.

12980 Ft felett INGYENES szállítás csomagautomatába
20 980 Ft felett INGYENES házhoz szállítás
Fizetés: Online Bankkártya, előre utalás, utánvét

Leírás

A Sullerz Joint Care egy kutyák számára kifejlesztett ízületvédő táplálékkiegészítő, amely természetes összetevőkkel segíti az ízületek egészségét és rugalmasságát. A gondosan válogatott hatóanyagok nemcsak az ízületek védelmét és regenerálódását támogatják, hanem hozzájárulnak az általános mozgékonyság javításához, különösen idősebb vagy aktív életmódot folytató kutyák esetében.

  • Fekete zab és kendermagliszt gazdagok vitaminokban, ásványi anyagokban és esszenciális zsírsavakban, amelyek fontosak az ízületek rugalmasságához és az általános immunrendszeri védelemhez. Segítik az energiatermelést és támogatják a kutyák vitalitását.
  • Répapép és nádmelasz elősegítik az egészséges emésztést, és természetes módon látják el a kutyus szervezetét rostokkal, amelyek fontosak az optimális anyagcseréhez. A jó emésztés támogatása közvetetten hozzájárul az ízületek egészségéhez, hiszen segít a tápanyagok jobb felszívódásában.
  • A kollagén az egyik legfontosabb fehérje, amely támogatja az ízületek, porcok és csontok egészségét. Segíti az ízületek regenerálódását és rugalmasságát, ezáltal fokozva a kutyák mozgékonyságát és csökkentve az ízületi fájdalmakat.
  • A glükozamin a porcok természetes építőanyaga, amely segíti az ízületek kopásának megakadályozását és támogatja azok regenerálódását. Különösen fontos idős vagy mozgásszervi problémákkal küzdő kutyák számára.
  • MSM gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású, segít enyhíteni az ízületi gyulladást és az ebből fakadó fájdalmat. Javítja az ízületek mobilitását és rugalmasságát.
  • A hialuronsav kulcsfontosságú összetevője az ízületi folyadéknak, amely biztosítja az ízületek megfelelő kenését. Ezáltal csökkenti a súrlódást és az ízületi kopás esélyét, valamint segít fenntartani az ízületek rugalmasságát és mobilitását.

A Sullerz Joint Care természetes összetevői együttesen segítenek az ízületek védelmében, a gyulladások csökkentésében, és a mozgás szabadságának fenntartásában. Rendszeres használata segít megőrizni kedvenced vitalitását, javítja mozgékonyságát, és támogatja az egészséges ízületek működését.

Összetevők: Fekete zab, kendermagliszt, mikronizált répapép, nádmelasz, növényi olajok és zsírok (oatinol), kollagén-mátrix: 2,9%, glükozamin 2,5%, MSM (metil-szulfinol metán): 1%, glutamin: 0,83%, hialuronsav: 0,8%, kurkumin kivonat: 0,3%, piperin: 0,01%

Analitikai összetevők: nyersfehérje: 22%, nyers olajok és zsírok: 9%, nyershamu:10%, nyersrost: 13%.

Ajánlott napi adag (1 adagolókanál kb 5g)

Fenntartó mennyiség: ~1g / 5 testtömegkilogram

Teljes támogatás: ~2g / 5 testtömegkilogram


Vélemények

0
0 vélemény alapján

Írd meg a véleményed!

Már kipróbáltad ezt a terméket?

Oszd meg tapasztalataidat, véleményedet a Petguru közösségével! Segítsd a gazdikat a döntésükben!

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Petguru logo
SullerZ Joint Care
8.690 Ft18.090 Ft