Panzi FitActive Next Hypoallergenic Mono Beef with Cranberries kutyatáp

Teljesértékű, gluténmentes, hypoallergén, superpremium szárazeledel felnőtt kutyák számára.

0 vélemény
Válassz az opciók közül!
db
Szállítási díj (Szállítási módtól függően): 1290 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.

12980 Ft felett INGYENES szállítás csomagautomatába
20 980 Ft felett INGYENES házhoz szállítás
Fizetés: Online Bankkártya, előre utalás, utánvét

Leírás

A Panzi FitActive Next Hypoallergenic Mono Beef with Cranberries egy finom, gluténmentes szárazeledel, amit kifejezetten felnőtt kutyáknak fejlesztettek ki.

Hipoallergén, így ha a kutyusod érzékeny a szárnyasokra vagy a gluténre, akkor is nyugodtan adhatod neki. A táp fő összetevője a marha, ami az egyetlen állati fehérjeforrás benne.

  • A marhahús egy nagyon jól hasznosuló fehérjeforrás, tele van esszenciális aminosavakkal, B-vitaminnal, cinkkel és vassal. Ezek mind hozzájárulnak a kutyus testi és szellemi teljesítményéhez, valamint az immunrendszere fejlődéséhez és megfelelő működéséhez.
  • A rizs könnyen emészthető, segíti az emésztést, és kíméli a gyomrot meg a beleket. Ha a kutyád érzékenyebb gyomrú, ez a táp akkor is tökéletes választás.
  • A vörösáfonya pedig tele van értékes ásványi anyagokkal. Nemcsak a húgyutakat védi, de serkenti az agyműködést is. Ráadásul csökkenti a fogkövek kialakulásának esélyét és segít elkerülni a bélrendszeri fertőzéseket. Erősíti az immunrendszert, és még méregtelenítő hatása is van.

A táp rostokban gazdag, így segít megőrizni a kutyusod egészséges emésztését.

Összetétel: Marhahúsliszt (min. 26%), cirok, rizs, marhazsír, lazacolaj, szárított cukorrépa, növényi fehérje, szárított burgonya, szárított sárgarépa (min. 4%), szárított borsó (min. 4%), élelmi rost, vörösáfonya, inaktivált sörélesztő, ízületvédő (600 mg/kg), yucca schidigera kivonat, F.O.S.

Analitikai összetétel: Nyersfehérje: 25.00%, Zsírok és olajok: 14.00%, Nyershamu: 10.00%, Nyersrost: 2.50%, Nedvességtartalom: Max.10.00%


Vélemények

0
0 vélemény alapján

Írd meg a véleményed!

Már kipróbáltad ezt a terméket?

Oszd meg tapasztalataidat, véleményedet a Petguru közösségével! Segítsd a gazdikat a döntésükben!

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Petguru logo
Panzi FitActive Next Hypoallergenic Mono Beef with Cranberries kutyatáp
17.490 Ft34.980 Ft