Eukanuba Adult Small & Medium Lamb & Rice kutyatáp

Eukanuba Adult Small & Medium Lamb & Rice18 kg Minden fajta felnőtt kutya bőrének és szőrzetének javítására 1 éves kortól.

0 vélemény
    Válassz az opciók közül!
    db
    Szállítási díj (Szállítási módtól függően): 1290 Ft
    Várható szállítás: 2024. április 29.

    12980 Ft felett INGYENES szállítás csomagautomatába
    20980 Ft felett INGYENES házhoz szállítás
    Fizetés: Online Bankkártya, előre utalás, utánvét

    Leírás

    Az Eukanuba Adult Small & Medium Lamb & Rice egy ízletes és teljes értékű száraztáp kis- és közepestestű felnőtt kutyák számára. Ideális felnőtt kutyáknak, akik 25 kg alatti testsúllyal rendelkeznek és 1-7 éves kor között vannak.

    A bárányhús nagyon jó minőségű fehérjeforrás, amely szinte az összes esszenciális aminosavat tartalmazza. Gazdag B-vitaminokban és ásványi anyagokban, és könnyen emészthető, így segíti az emésztőrendszer egészséges működését.

    A csirkehús a másik fehérjeforrás a táplálékban, amely hozzájárul a kutyák erős és izmos testalkatának fenntartásához.

    A tápban található csirke- és pulykahús glükozamint és kondroitin-szulfátot tartalmaz, amelyek természetes módon támogatják a porcok és ízületek egészségét.

    A cukorrépapép a táplálékban rostokban gazdag, amelyek elősegítik az emésztést és jó hatással vannak az állatok emésztőrendszerére.

    A FOS prebiotikumok elősegítik az egészséges emésztést és segítik a hasznos baktériumok szaporodását a belekben. Emellett szabályozzák az anyagcsere-folyamatokat.

    A táp különleges hatszög alakú tápszemcsékből áll, amelyek segítik az egészséges szájhigiéniát. A DentaDefense fogápoló rendszer csökkenti a lepedék és a fogkőképződést, és segít megőrizni a fogak egészségét.

    Összetétel: Szárított csirke és pulyka, bárány (14%), állati eredetű zsír, szárított cukorrépapép (2,6%), hidrolizált állati fehérjék, rizs (14%), szárított egész tojás, halliszt, kálium-klorid,nátrium-klorid, kalcium-karbonát, nátrium-hexametafoszfát, frukto-oligoszacharidok (0,26%), halolaj, kukorica, cirok, árpa.

    Analitikai összetevők: Fehérje 24%, zsírtartalom 15,5%, Omega-6 zsírsavak 2,21%, Omega-3 zsírsavak 0,26%, nyershamu 6,50%, nyersrost 2,0%, kálcium 1,10%, foszfor 0,85%

    Adalékanyagok (/kg):
    Vitaminok: A-vitamin: 41778IU/kg, D-vitamin: 1386IU/kg, E-vitamin: 232mg/kg, béta-karotin: 4,6mg/kg.
    Nyomelemek: Réz-szulfát pentahidrát: 43mg/kg, Kálium-jodid: 3,1mg/kg, Vas-szulfát monohidrát: 575mg/kg, Mangán-szulfát monohidrát: 43mg/kg, Cink-oxid: 200mg/kg, Mangán-oxid: 31mg/kg.
    Nem tartalmaz mesterséges ízesítő anyagokat.
    Nem tartalmaz mesterséges színezéket.


    Vélemények

    0
    0 vélemény alapján

    Írd meg a véleményed!

    Már kipróbáltad ezt a terméket?

    Oszd meg tapasztalataidat, véleményedet a Petguru közösségével! Segítsd a gazdikat a döntésükben!

    Még nincsenek értékelések.

    Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
    Petguru logo
    Eukanuba Adult Small & Medium Lamb & Rice kutyatáp
    7.843 Ft50.980 Ft