Royal Canin Ageing 12+

A Royal Canin Ageing egy szárazeledel 12 évnél idősebb, érzékeny fogú és fogínyű macskák számára.

0 vélemény
    Válassz az opciók közül!
    db
    Szállítási díj (Szállítási módtól függően): 1290 Ft
    Várható szállítás: 2024. április 1.

    12980 Ft felett INGYENES szállítás csomagautomatába
    20980 Ft felett INGYENES házhoz szállítás
    Fizetés: Online Bankkártya, előre utalás, utánvét

    Leírás

    A Royal Canin Ageing +12 macskaeledelt kifejezetten az 12 évnél idősebb macskák számára fejlesztették ki, figyelembe véve az idősebb macskák egyedi táplálékigényeit.

    Az idősebb macskák, különösen 12 év felett, egyedi táplálkozási igényeket tarthatnak fenn. Az idős korral járó fizikai változások, például az izomtömeg csökkenése, az étvágy csökkenése és az anyagcsere lassulása miatt fontos, hogy az idős macskáknak megfelelő táplálékot kapjanak.

    A legtöbb Royal canin macskatáp vélemények alapján nagyon nagy elfogadási aránnyal rendelkezik ízletességük miatt.

    Az Ageing +12 macskaeledel olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek segítik az idős macskák egészségét és jólétét. Az eledel hozzájárulhat az ideális testsúly megtartásához és az izomtömeg megőrzéséhez, mivel kiegyensúlyozott kalória- és fehérjetartalommal rendelkezik.

    Ezenkívül a speciális összetételű eledel támogatja a bőr és a szőrzet egészségét, segíthet csökkenteni az ízületi diszkomfortot, és hozzájárulhat a megfelelő vese- és húgyúti egészség fenntartásához.

    Az Ageing +12 macskaeledel célja, hogy az idős macskák továbbra is egészségesen és boldogan éljenek, megfelelve az öregedés során felmerülő táplálkozási igényeiknek.

    Összetevők: Növényi fehérje-izolátum*, búzaliszt (előfőzött), állati zsír, rizs, szárnyasfehérje (szárított), ligno-cellulóz, állati fehérje (hidrolizált), kukorica, cikóriarost, szójaolaj, halolaj, ásványi anyagok, paradicsom (likopén-forrás), psyllium (útifű mag és maghéj) , frukto-oligo-szacharidok, zöld tea (polifenol-forrás), élesztő-hidrolizátum (mannán-oligo-szacharidok forrása), hidrolizátum rákfélékből (glükózamin-forrás), borágóolaj, körömvirágliszt (lutein-forrás), porc-hidrolizátum (kondroitin-forrás)
    * L.I.P.: válogatott, könnyen emészthető, magas biológiai értékű fehérjék.

    Analitikai összetevők: fehérje 30.0 %, nyerszsír 19.0 %, nyersrost 4.4 %, hamu 5.2 %, kalcium 0.75 %, foszfor 0.6 %, magnézium 0.03 %

     


    Vélemények

    0
    0 vélemény alapján

    Írd meg a véleményed!

    Már kipróbáltad ezt a terméket?

    Oszd meg tapasztalataidat, véleményedet a Petguru közösségével! Segítsd a gazdikat a döntésükben!

    Még nincsenek értékelések.

    Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
    Petguru logo
    Royal Canin Ageing 12+
    2.779 Ft19.277 Ft