Beaphar Nature – Teljes értékű eledel tengerimalacoknak (750 g)

Teljes értékű eledel tengerimalacok számára. A Beaphar Nature Nyúleledel egy egészséges és ízletes szuperprémium minőségű teljes értékű takarmány nyulaknak. Az eledel 100%-ig gabonamentes és magas rosttartalmú. Ez a kombináció hozzájárul az egészséges bélműködéshez.

0 vélemény
    Elérhető
    2.760 Ft
    Egységár: 3680 Ft/kg
    db
    Szállítási díj (Szállítási módtól függően): 1290 Ft
    Várható szállítás: 2024. április 6.

    12980 Ft felett INGYENES szállítás csomagautomatába
    20980 Ft felett INGYENES házhoz szállítás
    Fizetés: Online Bankkártya, előre utalás, utánvét

    Leírás

    A Beaphar Nature Nyúleledel egy egészséges és ízletes szuperprémium minőségű teljes értékű takarmány nyulaknak. Az eledel 100%-ig gabonamentes és magas rosttartalmú. Ez a kombináció hozzájárul az egészséges bélműködéshez.

    A Beaphar Nature Tengerimalac eledelt egy speciális CORTECH® eljárással állítottuk elő, ami a terméknek a jellemző szív alakú megjelenését adja, ezáltal a kisemlősök fogát a természetes módon koptatja. Minden egyes Nature darabkában megtalálható az eledel teljes összetevője. Ily módon kiküszöbölhetjük a válogató táplálkozási viselkedést, és az élelem meghagyását, ez pedig a tengerimalac kiegyensúlyozott táplálkozásához vezet. A Beaphar Nature Tengerimalac eledel mentes a mesterséges színező-, illatanyagoktól, tartósítószerektől, így a tengerimalac táplálkozási igényei számára optimális. Nem kell aggódnia, hogy kedvence nem jut a megfelelő tápanyagokhoz.

    Összetétel:
    Növényi származékok (Réti komócsin szénája 49%, gyógynövények szénája 10%, Cikória 5%, Inulin 0.2%, Yucca Schidigera 0.05%, szőlőmag kivonat 0.01%), magvak, gyümölcsök (alma 5%) növényi fehérje kivonat, ásványi anyagok, zsírok és olajok, élesztő, alga (Spirulina-por 0.01%).

    Felbontás után kb. 3 hónapig tárolható. Száraz hűvös helyen tartandó.

    Analitikai összetétel:
    nyersfehérje 17%, nyersrost 23%, nyers zsírok és olajok 3.3%, nyershamu 8.4%, Ca 0.8%, Na 0.5%, P 0.49%, Mg 0.2%, K 1.4%


    Vélemények

    0
    0 vélemény alapján

    Írd meg a véleményed!

    Már kipróbáltad ezt a terméket?

    Oszd meg tapasztalataidat, véleményedet a Petguru közösségével! Segítsd a gazdikat a döntésükben!

    Még nincsenek értékelések.

    Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
    Petguru logo
    Beaphar Nature - Teljes értékű eledel tengerimalacoknak (750 g)
    2.760 Ft