Aptus Multidog Extra tabletta 100 db

Az Aptus Multidog Extra tabletta biztosítja kutyájának a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, mikroelemeket és aminosavakat.

0 vélemény
    Raktáron
    7.200 Ft
    Egységár: 36000 Ft/kg
    db
    Szállítási díj (Szállítási módtól függően): 1290 Ft
    Várható szállítás: 2024. április 1.

    12980 Ft felett INGYENES szállítás csomagautomatába
    20980 Ft felett INGYENES házhoz szállítás
    Fizetés: Online Bankkártya, előre utalás, utánvét

    Leírás

    Az Aptus Multidog Extra tabletta egy speciális táplálékkiegészítő, amely ásványi anyagokat, vitaminokat és mikroelemeket tartalmaz, a kiegyensúlyozott táplálkozás érdekében. Ideális felnőtt kutyák és kutya kölykök számára, hogy támogassa egészségüket és fejlődésüket.

    A tabletta kiegyensúlyozott kalcium és foszfortartalmat biztosít a kutyák csontozatának megfelelő fejlődéséhez, ami különösen fontos a növekedési időszakban lévő kölykök számára.

    A benne található cink, biotin és metionin hozzájárulnak a bőr és szőrzet egészségéhez, megakadályozva különféle bőrproblémák kialakulását, mint például korpásodás, gyenge szőrminőség vagy kiütések.

    Az A-vitamin fontos szerepet játszik az egészséges szemek, bőr és nyálkahártyák fenntartásában, és hiánya növelheti a gyulladásos megbetegedések kockázatát.

    A B-vitaminok elengedhetetlenek a bőr, nyálkahártya és idegrendszer egészségének megőrzéséhez.

    Az E-vitamin antioxidánsként működik a szervezetben, és a szükséglet nőhet, ha az eleség nagy mennyiségű telítetlen zsírsavat tartalmaz.

    A D-vitamin segít a csontok megfelelő fejlődésében, különösen a növekedési időszakban lévő kölykök számára.

    A carnitin fontos szerepet játszik a szív és a máj egészséges állapotának fenntartásában.

    Az Aptus Multidog Extra tabletta használata különösen ajánlott olyan esetekben, amikor a kutyák alaptáplálékukból nem jutnak elegendő vitaminhoz és mikroelemhez, például ha házi táplálékot kapnak, stresszben vannak vagy betegségben szenvednek. Emellett a kölykök fejlődése során, a vemhesség végén lévő és szoptató szukák esetében is javasolt az eledel kiegészítése.

    Az Aptus Multidog Extra tabletta laktózmentes, így laktózérzékeny állatok számára is megfelelő választás lehet. A tabletta ízesített, ami segít könnyebbé tenni a beadását a kutyáknak. Akár jutalomfalatként, vagy széttörve az eledelbe keverve is adható kedvenceidnek. Gondoskodj a kutyád vagy kutya kölykéd egészségéről és jólétéről az Aptus Multidog Extra tabletta segítségével!

    Adagolás:
    1 tabletta/20 ttkg naponta.
    Megnövekedett szükséglet esetén 2 tabletta/20 ttkg naponta, 2 héten keresztül.

    Figyelmeztetések:
    A készítmény A-, D- és E-vitamint tartatmaz, amelyek zsírban oldódnak, ezáltal a szervezetben felhalmozódhatnak. Az eleség A-, D- és E-vitamin tartalmát is figyelembe kell vennie, ha kedvencének multivitamint ad.

    Keresse fel állatorvosát, ha bármilyen kételye merül fel kedvence egészségével kapcsolatban!

    Összetevők: Sörélesztó, zselatin (sertés), magnézium-sztearát (1,35%). Technológiai adalékanyagok: Mikrokristályos cellulóz. Érzékszervi tulajdonságokat javító adalékanyagok: Aromaanyagok (máj) (0,04%)

    Analitikai összetétel:  Nyersfehérje: 30,2%, nyers olajok és zsírok: 1,3%, Nyersrost: 7,3%, Nyershamu: 30%, Kalcium: 1,4mg/g, Nátrium: 5,5mg/g, Foszfor: 77mg, g, Magnézium: 2,2mg/g.

    Tápértékkel rendelkező adalékanyagok tablettánként: A-vitamin 1593 IU, D3-vitamin 111 IU, E-vitamin 11,4 mg, C-vitamin 19,5 mg, B1-vitamin 1,9 mg, B2-vitamin 2,5 mg, B6-vitamin 0,8 mg, B12-vitamin 0,004 mg, Kalcium-pantotenát (B5-vitamin) 3,8 mg, Niacin (B3-vitamin) 4,5 mg, Folsav 0,3 mg, Biotin 0,017 mg, Taurin 5,0 mg, Karnitin 5,0 mg, Vasfumarát (Vas) 30,36 (10,0) mg, Cink-oxid (Cink) 6,24 (5,0) mg, Kalcium-jodát (Jód) 0,5 (0,3) mg, Mangán-szulfát (Mangán) 3,12 (1,0) mg, Nátrium-szelenit (Szelén) 0,01 (0,006) mg.


    Vélemények

    0
    0 vélemény alapján

    Írd meg a véleményed!

    Már kipróbáltad ezt a terméket?

    Oszd meg tapasztalataidat, véleményedet a Petguru közösségével! Segítsd a gazdikat a döntésükben!

    Még nincsenek értékelések.

    Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
    Petguru logo
    Aptus Multidog Extra tabletta 100 db
    7.200 Ft